Céges Csapatépítő Élményvezetés Autóval

CÉGES CSAPATÉPÍTÉS 

a VIP Club-bal

Kovácsolj igazi csapatot kollégáidból! Egy játékos nap tele valódi izgalommal, igazi versennyel és versenyzéssel! Életre szóló élmény = élményvezetés! Ajándékozz olyan élményt, mely nemcsak összehozza céged dolgozóit, de valódi álmokat teljesít be. Ki ne örülne egy Ferrari, Mustang, vagy egy Formula Renault élményvezetésnek? A VIP Club céges csapatépítőjével a legtöbb sportautónkat kipróbálhatjátok, méghozzá a leggyorsabb hazai ringeken!

Csapatod elvesztette az energiáját és motivációja egy részét? Csökkenőben a munkamorál? Egy közös álom-nap a sikeres együttműködés és összhang helyreállításában is nagy szerepet játszhat. A csapatépítés az emberek számára szükséges képzés és erőforrások biztosításáról, egyéni, a szürke hétköznapokban talán rejtett készségek felszínre hozataláról szól, hogy harmonikusan működhessenek munkájuk során, ne billenjen át a munka-magánélet egyensúlya és ne jöjjön el az a bizonyos, jól ismert “kiégés” pillanat. Ebben segítünk a VIP Clubnál Nektek céges csapatépítő szolgáltatásunkkal!

Próbáljatok ki olyat, amit még előtte soha és töltsetek el a csapattal egy vérbeli versenynapot a világ legexkluzívabb szuperautóival. Erre mindenki garantáltan emlékezni fog.

Amit kínálunk:
– élményvezetés a legkülönfélébb szupersport autóinkkal,
– profi instruktoraink általi élményautóztatás,
– drift taxi,
– drift kezdőknek,
– verseny egy igazi versenyautóval – időre,
– versenyszimulátor,
– izgalmas kvízek,
– további izgalmas szimulátorokért és – programokért érdeklődjön csapatunknál,
– konferenciaterem – kivetítési lehetőséggel,
– catering.

Alakítsd a csapatépítő programját kedved szerint. A teljes napi program felépítéséért fordulj kollégáinkhoz bizalommal. A csapatépítő élmény helyszíne a kakucsi településen található Kakucs-Ring.

A VIP CLUBRÓL

Élményvezetés = Egy életre szóló ajándék.
Céges csapatépítők, utcai vezetés, élményautózás ringen, ez mind elérhető a VIP Club-on. Nálunk biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot, ugyani elérhetőek a legkülönlegesebb sportautók a leggyorsabb hazai pályákon. Vannak csomagajánlataink is, hogy még tovább fokozzuk az élményvezetést! Válassz autót vagy autókat, ringet és egy dátumot és az élményautózással tiéd egy örök élmény is egyben!
Vezetés, élmény, ajándék, VIP Club!

REFERENCIÁK

Kérjük add meg adataid és kollegánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!